console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
0

Med trådløs opladning, der gør sin revolutionerende vej ind i smartphonens verden, er der utvivlsomt mange spørgsmål, der flyder i dit sind om, hvordan denne teknologi fungerer i et scenarie i den virkelige verden. Det almindelige spørgsmål, der opstår, er, ville trådløs opladning fungere med et etui påsat?

Det siger sig selv, at smartphones er sarte og som vi alle ved, dyre, hvorfor folk bruger et telefoncover/etui til at beskytte dem. Men hvis du ønsker at gå ind på området for trådløs opladning, vil du være glad for at vide, at der er masser af telefoncovers designet til at fungere med trådløse opladere og også kompatible med MagSafe.

Læs videre for at forstå, hvad der handler om trådløs opladning og telefoncovers.

Fungerer trådløs opladning virkelig med et etui?

Trådløse Qi-opladere har bragt en praktisk og smart måde at oplade vores smartphones på og er langt mere imponerende fra et teknologisk synspunkt. At have et iPhone 12 pro max cover eller etuier til enhver model er lige så vigtigt for at bevare sikkerheden og stilen.

Spørgsmålet her er, om trådløs opladning fungerer med et smartphonecover? Det korte svar er ja. Til mange dele fungerer trådløs opladning perfekt med et etui. Direkte kontakt er ikke vigtigt for opladning, så det vil ikke gøre nogen forskel at have et par millimeters afstand mellem telefon og oplader.

Overvejelser at gøre, når du vælger etui til trådløs opladningsenhed

  1. Pas på omfangsrige sager

Hvis vi taler generelt, forårsager omfangsrige sager ikke noget problem med trådløs opladning. Men det er ikke det værd, og nogle gange kan tykkere muligheder afbryde kontakten. Moderne tykke etuier har taget højde for dette aspekt, og du kan finde masser af robuste, tykkere telefoncovers, der fungerer fantastisk med trådløs opladning.

  1. Gå efter telefoner med glas

Metaltelefoncovers kan forstyrre kontakten mellem en smartphone og en trådløs oplader. Selvom aluminiumshylstre er robuste og holdbare, er de ikke en god mulighed for trådløse opladningsenheder. Det er grunden til, at Apples nye iPhone-modeller ikke længere har en aluminiumsskal. Vælg i stedet en solid glasbagside, der muliggør effektiv opladning og æstetik.

  1. Køb ikke Wallet Cases

Pungetui er ikke et problem i sig selv, men det har et magnetfelt, der forårsager skade på ting som kreditkort, sikkerheds-id’er og andre, du har i en pung.

Hvis du har en trådløs opladningsenhed, skal du sørge for, at dine etuier ikke indeholder hovedsyndere som tykke etuier, metaletuier, tegnebøger og batterietuier.

Køb telefoncovers, der fungerer med trådløs opladning

Lad ikke ovenstående parametre skræmme dig. Som vi sagde, forårsager de fleste telefoncovers/covers ikke nogen problemer med trådløs opladning. Det kan omfatte plastik, gummi, silikone, læder og syntetiske etuier, da de ikke er så tykke. Uanset om du leder efter et iPad 6 generations cover eller cover til enhver model, vil vores udvalg af smartphone covers aldrig skuffe dig.

Vores covers afbryder ikke din trådløse opladning, da de er designet til at være kompatible med næste generations modeller. Så så længe du har den rigtige taske og trådløse oplader, er der ingen måde, der kan forstyrre en grundig opstart.

24.939 Comments