Samsung covers

Hos FoneCase finder du et bredt og velassorteret udvalg af Samsung covers. Vi har gjort det nemt for dig at beskytte din dyrebare enhed. Med den rette beskyttelse kan du forlænge enhedens levetid betydeligt. Lad ikke første gang du taber din Samsung, være sidste gang den virker. Med et Samsung cover kan du undgå ødelæggende skader og grimme skrammer.

Lad dig inspirere af vores store sortiment af Samsung covers, skærmbeskyttelse og andet udstyr du skal bruge til at holde din smartphone fri for ridser, slitage og revner. Med et Samsung cover kan du i længden spare penge, da du i højere grad kan undgå dyre reparationer.

Hvem er Samsung?

Det sydkoreanske firma Samsung er kendt over hele verden for deres kvalitetsprodukter. Samsung blev grundlagt i 1938 og fik hurtigt en stor markedsandel på flere markeder inden for teknologiske produkter. I dag er de måske mest kendte for deres håndholdte enheder som smartphones og tablets, men de producerer også produkter som fjernsyn og hårde hvidevarer.

Uanset hvilket Samsung produkt du køber, får du en unik kombination af design og hardware. Deres vision er at skabe nytænkende produkter, der med deres innovative teknologi kan skabe kreative løsninger til hverdagens udfordringer. Deres fokuserede vision for fremtiden har også haft gode resultater. For eksempel er hver tredje fjernsyn i Norden af Samsung.

Samsungs smartphones

Brandet Samsung er et af verdens hurtigst voksende. Verdens øgede kendskab til Samsung og deres produkter har selvfølgelig også gjort dem til en af de store spillere, når det kommer til markedet for smartphones. Samsung udvikler mange af deres teknologier selv, hvilket gør deres smartphones særlig innovative.

Siden deres første smartphone ramte markedet i 2008, har Samsung udviklet over 60 modeller. I dag er det nok Galaxy S-serien, som flest kender og bruger. Samsungs popularitet på smartphonemarkedet kommer blandt andet fordi, deres mobiler er nemme at personliggøre og skræddersy, så de passer dine behov. Det kommer også af, at Samsung har smartphones med både Android og Windows styresystemer.

Hvorfor er et Samsung cover nødvendigt?

Når du har investeret i en smartphone fra Samsung, er det en god idé også at købe et Samsung cover. Som de fleste smartphones er en Samsung smartphone også meget udsat i forhold til ridser og revner i skærmen. For at undgå disse skader kan du købe et Samsung cover.

Med et Samsung cover kan du beskytte bagsiden og kanterne på din mobil. Vil du have optimal beskyttelse, kan du også købe et skærmbeskyttende produkt. På den måde får du beskyttet alle sider af din mobil. Ved at investere i et Samsung cover kan du undgå dyre og ubelejlige skærmreparationer.

Cover til Samsung smartphones

Et Samsung cover kan se ud på mange måder. Det vil også sige, at du kan finde et der matcher dine behov og ikke mindst din smag. Med et cover til Samsung kan du holde din smartphone pæn og fri for grimme skrammer.

Udover at holde din smartphone flot og som ny, kan et Samsung cover også beskytte den mod mere ødelæggende skader. Store revner i skærmen kan være en stor forhindring, når du ønsker at bruge din smartphone. En udskiftning af skærmen kan være en dyr affære, der nemt og enkelt kan undgås med et Samsung cover.

Fordele ved Samsung cover

Et Samsung cover kan beskytte din smartphone mod ridser, skrammer og hverdagens slitage. Men udover de store økonomiske fordele så kan et Samsung cover også give dig en masse designmæssige fordele. Er du for eksempel træt af Samsungs eget design? Så kan et cover give dig lige præcis det look du ønsker.

Et Samsung cover kommer i et utal af udgaver, både når det kommer til farve, mønstre og materialer. Du kan derfor helt selv vælge, hvilken stil dit cover skal have. Vi har gjort det nemt for dig at finde det helt rigtige Samsung cover på vores hjemmeside. Søg på en bestemt smartphonemodel eller brug vores smarte filtre til at finde dit drømmecover.

Find det rette Samsung cover

Når du har besluttet dig at købe et Samsung cover, handler det også om at finde det helt rigtige. For at finde det rette cover til dig og dine behov, er der flere ting du kan overveje. Det er for eksempel en god idé at tænke over, hvordan du bruger din smartphone. Det kan have stor betydning i forhold til hvor meget beskyttelse et Samsung cover skal give dig.

Derudover kan coverets materiale og type også betyde meget, i forhold til hvilke egenskaber du har til rådighed. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at finde et cover der designmæssigt matcher din stil og smag. Brug vores smarte filtre til at finde bestemte typer eller materialer og se det store udvalg af Samsung cover.

Hvilken type passer til dig?

Hvilken type af Samsung cover der passer til dig, kan komme an på flere ting. Skal det være let og hurtigt at montere, så er et klassisk snap-on cover måske lige dig. Vil du gerne have flere funktioner med i dit Samsung cover? Så kan et flipcover med indbygget kortholder være det helt rigtige.

Derudover kan du også finde et vandtæt cover, der giver dig ekstra beskyttelse, hvis du ofte bevæger dig ude eller er tæt ved vandet. Der er mange praktiske løsninger, hvis du er et aktivt outdoor-menneske og gerne vil passe på din smartphone, mens du har den med på farten.

Et design der matcher

Når du har fundet den type af Samsung cover der, passer til dig, er det også vigtigt, at du finder et design, der matcher din generelle stil og din smag. Ved at starte din søgning ved en covertype kan du hurtigt danne dig et overblik over hvilke designs, der er tilgængelige inden for de forskellige covertyper.

Skal dit Samsung cover være minimalistisk og smart? Eller skal det være farverigt og med et sjovt mønster? Uanset hvad du er til, har vi samlet et godt udvalg af covers, der passer til enhver smag. Hos FoneCase kan du finde et cover, uanset hvilke ønsker du har til designet af dit Samsung cover.

Det rigtige materiale

Hvilket materiale dit Samsung cover skal være i, kan komme an på mange ting. Materialet kan nemlig betyde meget i forhold til, hvilke egenskaber dit cover har, samt hvordan dit cover ser ud. For eksempel har et lædercover et bestemt look. Samtidig giver det god beskyttelse mod ridser og skrammer.

Skal dit Samsung cover derimod være mere stødabsorberende, er et silikonecover måske en bedre idé. Et silikonecover kommer også i mange forskellige farver og med mange mønstre og motiver. Her er der altså en god chance for at finde et, der matcher dine behov og din smag.

Skærmbeskyttelse til din Samsung

Et godt Samsung cover kan beskytte din smartphone mod mange ting. Hvis du taber den, er kanterne beskyttet mod slaget. Og bagsiden er godt beskyttet mod ridser og slitage, der uundgåeligt kommer i hverdagen. Men mange cover lader en vigtig del af mobilen være ubeskyttet. Skærmen er nemlig ofte ikke dækket af et almindeligt cover.

Du kan købe et Samsung cover med indbygget skærmbeskyttelse, men det kan også begrænse dig, i forhold til hvilke cover muligheder du har. Den mest populære løsning er at montere skærmbeskyttelse. Den beskyttende film kan beskytte din skærm, hvis du skulle være uheldig og tabe din smartphone ned på en hård overflade.

Hvad er skærmbeskyttelse?

Skærmbeskyttelse er et tyndt stykke glas, der sættes direkte oven på din skærm. Det tynde glas kan hverken mærkes eller ses, når den er blevet monteret. Beskyttelsesglas er fremstillet af hærdet glas og giver en meget hårdfør overflade, der beskytter mod både slag og ridser. Skærmbeskyttelse kan derfor være en nem løsning for at undgå dyre skærmreparationer.

Fordele ved skærmbeskyttelse

Der er mange fordele ved at bruge det populære beskyttelsesglas til at beskytte din smartphone skærm. Et beskyttelsesglas er en relativ billig investering i forhold til en dyr reparation af din skærm. Derudover kan du hverken se eller mærke skærmbeskyttelsen, når den er monteret korrekt.

For at montere skærmbeskyttelse korrekt er det vigtigt at være tålmodig og koncentrere sig om at sætte det rigtigt på første gang. Men når det er gjort, har du en effektiv beskyttelse af den sårbare skærm. Derudover kan du bruge skærmbeskyttelse sammen med de fleste Samsung cover.

Samsung cover med indbygget skærmbeskyttelse

Er du ikke overbevist, når det kommer til beskyttelsesglas eller en anden beskyttende film over din skærm, så bare rolig. Det er også muligt at få et Samsung cover med indbygget skærmbeskyttelse. Du vil ofte finde den indbyggede skærmbeskyttende funktion ved et hybridcover. Med et hybridcover får du en kombination af et hårdt stødafvisende materiale og et blødt stødabsorberende materiale.

Et hybridcover med indbygget skærmbeskyttelse har ofte en forhøjet kant rundt om skærmen, som deler skærmen fra den flade overflade. Et Samsung cover med indbygget skærmbeskyttelse kan være en smart løsning, men det kan også give dig begrænsninger i forhold til materiale og design.

Kombiner et Samsung cover med skærmbeskyttelse

For at få en optimal beskyttelse af din smartphone kan du med fordel kombinere dit yndlings Samsung cover med skærmbeskyttelse. Med denne løsning får du det bedste fra begge verdener. Skærmbeskyttelsen giver dig en god og effektiv beskyttelse af din skærm, som du samtidig kan bruge stort set alle slags covers sammen med.

Med skærmbeskyttelse kan du derfor vælge, lige præcis det Samsung cover du ønsker. Det giver dig mulighed for at finde et cover, der matcher dine ønsker og behov både i forhold til materiale, design og egenskaber. Har du altid ønsket dig et lædercover, kan du med fordel kombinere det med et beskyttelsesglas for en komplet beskyttelse.

Find dit Samsung cover hos FoneCase

Er du også træt af at besøge butik efter butik for at finde det rette Samsung cover. Så er du kommet til det rette sted. Ved at købe dit Samsung cover ved FoneCase har du gjort det hele meget nemmere for dig selv. Vi har nemlig samlet alt hvad du behøver på ét sted. Du skal derfor ikke længere spæne rundt men blot læne dig tilbage og kigge de mange covere igennem.

Du kan søge på den smartphone model du har, og se alle de covermuligheder du har. Her kan du blive inspireret og finde et helt anderledes cover, end du måske regnede med. Har du derimod mere specifikke krav og ønsker, kan du med fordel bruge vores filtre. Her kan du få vist de Samsung covers med dine kriterier.

Bredt sortiment

Vi har samlet alt, hvad du kunne have brug for til at holde din smartphone beskyttet. Vores brede sortiment gør, at du kan finde det du leder efter samlet på et sted. Det gør det nemt og bekvemt for dig, når du skal finde det rette Samsung cover.

Er du i tvivl om hvilket Samsung cover, der er det rette for dig? Så kan du med fordel lade dig inspirere af det store udvalg. Du kan også søge efter specifikke egenskaber for at se dine muligheder. Uanset hvad du leder efter, vil vi gerne garantere dig, at du kan finde det hele lige her. Vores brugervenlige hjemmeside gør det nemt for dig at finde det, du leder efter.

Kundeservice i top

Vi har over 10 års erfaring, når det kommer til salg af covers og andre beskyttende produkter til smartphones. Vi har derfor også samlet et udvalg, der kan imødekomme enhver smag og ethvert behov. Vores velassorteret sortiment gør, at du kan finde lige præcis det, du leder efter.

Vores mangeårige erfaring gør også, at vi kan yde den bedste kundeservice, så du kan føle dig tryg, når du handler hos FoneCase. Har du spørgsmål om et bestemt produkt, eller har du spørgsmål til ordrestatus, returnering eller levering? Uanset hvad så sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål og give dig den bedste oplevelse. Find dit næste Samsung cover på FoneCase. Vi hjælper dig med at beskytte din smartphone imod dyre skader og grimme ridser.