Sælg din Brugt/Defekt iPhone

Er den gamle ved at stå af og trænger du til en udskiftning af din iPhone? Eller ligger der måske en ældre model i skuffen og samler støv? Så køber vi hos FONECASE gerne din brugte/Defekt iPhone.

Brugte telefoner har nemlig stort potentiale, som vi gerne vil udnytte. Vi køber både defekte telefoner, men også telefoner, der kan få et nyt liv i nye hænder. Det takker både vores kunder og kloden for. Du får en fair pris for din gamle telefon og kan samtidig have god samvittighed velvidende, at de ressourcer, der er brugt på at lave telefonen, bliver genbrugt.

iPhone 14 Pro MAX
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Plus
iPhone 14
iPhone 13 Pro MAX
iPhone 13 Pro
iPhone 13
iPhone 13 MINI
iPhone 12 Pro MAX
iPhone 12 Pro
iPhone 12
iPhone 12 MINI
iPhone 11 Pro MAX
iPhone 11 Pro
iPhone 11
iPhone SE 2022
iPhone Xs MAX
iPhone XS
iPhone X
iPhone SE 2020
iPhone 8
iPhone 8+
iPhone X
iPhone XR

Hos Fonecse.dk værner vi om klodens sparsomme ressourcer. Det ligger os dog på sinde, at det skal være så let som muligt for vores kunder at skifte den brugte iPhone ud. Derfor har vi en gennemsigtig proces, hvor vi gør det tunge arbejde.

En nem og simpel proces ift. at vurdere hvad din brugte iPhone er værd.

Med vores brugervenlige proces skal du kort sagt kun forholde dig til; den anslåede vurdering på din gamle iPhone, afsendelsen heraf (som vi har gjort let for dig) og ellers blot vente på pengene inden for kort tid står på din konto.

Via vores smarte system og side, skal du give en ærlig vurdering af din smartphones stand ud fra om den er;

1. Helt ny
2. Brugt
3. Defekt
4. Kan ikke tænde/død

Vi har på forhånd udregnet en pris, så du hurtigt får et forventet beløb ift. hvad vi kan give dig for din brugte iPhone. Den pris er lavet ud fra vores erfaring med køb og salg af telefoner og med vores kunder i sigte. Derfor får du en ærlig og bedst mulig vurdering af din brugte iPhone.

Herefter får du en label med Track&Trace og sender telefonen. Fragten er selvfølgelig betalt af os. Herefter skal du ikke forholde dig til mere.
Pengene kommer ind på din konto senest 24 timer efter, vi har modtaget din smartphone.

Som det første inden vi undersøger telefonen, nulstiller vi den. Du kan være helt tryg ved, at alt materiale der måtte være tilbage på din gamle iPhone bliver slettet og renset fuldstændig.

Derfor skal du vælge Fonecase
Når vi køber og sælger brugte iPhones, bliver der ikke brugt endnu flere ressourcer på at producere nye. De materialer og den energi, der allerede er blevet brugt på produktionen, kommer i stedet i omløb og bliver genbrugt. Hos Fonecase indtænker vi bæredygtighed i vores forretningsmodel.

Vi har en intuitiv og gennemsigtig proces, så du trygt kan handle med os samtidig med, at du gør noget godt for kloden. Brugte telefoner, der stadig har liv i sig, kan derudover gøre nogle nye mennesker glade. Her tager vi, hvad der eventuelt kan genbruges, og resten destruerer vi på forsvarlig vis.