Sony covers

Et cover til din Sony mobiltelefon er et absolut must, hvis du vil passe godt på den. Udover at yde den bedste sikkerhed, så du kan have en flot mobil, så kan du også bruge et cover til at skifte stil alt efter humør. Vi har et hav af forskellige covers til din Sony mobil, så der er helt sikkert også et til dig.

Vi har mange forskellige former og typer, da det er meget forskelligt hvad ens behov er. Derfor har vi både de klassiske back covers i flere forskellige materialer og vi har flip covers, så skærmen også er beskyttet. Hvis din mobil er ekstra udsat, så har vi også håndværker covers, der er ekstra hårdføre og derfor beskytter ekstra godt.

Smartphones

Back cover til din Sony mobil

Der findes mange forskellige typer af covers til din mobil. Alt efter hvilket behov du har, og hvilke præferencer du har omkring et cover, så findes der helt sikkert også et til dig. Mange vælger et back cover eller et bagside cover, som det også kaldes.

Det er nemlig både smart og praktisk og beskytter mobilen godt mod stød, især hvis de kommer på bagsiden af mobilen. Et cover til bagsiden af mobilen kan både være markante og dermed være med til at vise din stil, men det kan også være meget diskret, hvis du ikke ønsker at det skal ses.

Silikone back cover

Hvis du egentlig helst er fri for at have et cover på, men har det, for at passe bedst muligt på din mobil, så findes der nogle ganske tynde og meget diskrete silikone covers. De fås både med farve, men de fås også i en gennemsigtig version, hvor man stort set ikke ser at d har et cover på.

For mange er det lidt ærgerligt at gemme det flotte design væk under et cover, og hvis du er en af dem, så er et gennemsigtigt silikone cover lige noget for dig. Hvis der skal være lidt mere spræl på, så findes de også med lidt farve, men hvor de stadig er gennemsigtige.

Hvad er et silikone cover?

Et klassisk silikone cover findes til stort set alle mobiltelefoner. Det er utrolig populært og det er der flere grunde til. Det ligger nemlig rigtig godt i hånden og du undgår dermed, at tabe den, hvilket både kan føre til ødelagte skærme samt blå mærker.

Et silikone cover er et blødt cover, som er let at montere på mobiltelefon. Det er elastisk og det beskytter derfor godt, hvis mobilen bliver tabt på gulvet. Ofte går det ud over siderne ved skærmen, hvilket også er med til at yde ekstra beskyttelse foran, selvom du ikke har panserglas på.

Et cover med ekstra meget spræl

Du kan også sagtens købe et silikone cover, selvom du gerne vil have et med fart over feltet. De findes nemlig også i nogle vildere udgaver. Det er især til dig, der gerne vil skille dig lidt ud fra mængden. Det kan du nemlig let gøre, ved at bruge et lækkert cover, hvor der er nogle ekstra vilde farver eller former.

Vi har også mange forskellige varianter af covers til din mobil, når du gerne vil bruge det på en sjov måde. Dermed beskytter du både din telefon, men du viser også et statement med den. Det kan man blandt andet gøre med nogle fede farver, men også med sjove og anderledes former.

Hard case til din Sony smartphone

En hard case er et cover, som ikke er blødt og elastisk som et silikone cover. Det er hårdt og kan derfor beskytte på en anden måde. Det klikkes let på telefonen og det sidder tilpas stramt, så du er sikker på at det ikke ryger af ved en fejl.

Det passer fuldstændig til formen på din mobil og det er derfor vigtigt, at du finder et der passer til din type mobil. Disse hard covers findes også i mange forskellige typer og farver og det er derfor også let a finde et cover, der passer til din stil.

Forskellige strukturer på dit hard cover

Det er ikke blot farverne, der kan variere på dit hard cover. Det kan strukturen nemlig også. Det giver en ekstra dimension til dit look, hvis du ønsker at din mobil skal skille sig lidt ud. Mange covers i en hard case er helt glatte. Det er lækkert, når man holder den i hånden, men det kan også give en lidt glat fornemmelse.

Derfor findes der også andre, der er mere ru eller har en helt anden struktur. Mange covers er lavet i et plast materiale, de er derfor også meget holdbare og robuste. Andre er i et andet materiale, f.eks. nogle der skal ligne imiteret læder. De er også i et meget robust materiale på trods af det anderledes udseende.

Flip cover til din Sony mobiltelefon

Hvis din telefon er ekstra udsat, så kan det være en rigtig god idé at bruge et flip cover. Det er et cover, der både dækker for- og bagside på en gang. Dermed er din mobil beskyttet mod ridser fra nøgler og andet, når den ligger i tasken eller i en lomme.

Hvis man er så uheldig at tabe sin mobil, så er den også beskyttet på allerbedste vis, når du bruger et flip cover. Idet den er helt dækket både på skærm og på bagsiden, gør at den ikke nær så let tager skade, hvis man er uheldig. Derfor kan det også være, at man gerne vil skifte mellem forskellige type covers, alt efter om man måske er på arbejde eller hjemme.

Flip cover med forskellige designs

Ligesom med de andre type covers, så findes der også et hav af forskellige designs på disse smarte flip covers. De kan fås i plast materiale, silikone, imiteret læder og ægte læder. Det hele afhænger af, hvilken stil, som du ønsker.

Mange er lavet så smart, at telefonen sættes på dvale, når man lukker for klappen, der er over skærmen. Dermed sparer du strøm og du undgår at den ligger unødvendig tændt nede i tasken eller på bordet. på mange modeller holdes klappen fast med en form for magnet eller en anden lukning, så den ikke går op.

Flip cover med plads til kort og sedler

Langt de fleste af os har hele tiden mobilen ved hånden. Det er blevet en del af vores hverdag og derfor er det også både rart og praktisk, at telefonen kan opfylde flere forskellige formål. Mange flipcovers har derfor plads til både kørekort og dankort og lidt sedler.

Det er smart og praktisk, når man ikke skal have en taske eller andet med ud ad døren. Dermed glemmer du ikke hverken penge eller kørekort, når det hele skal gå lidt hurtigt. Når alt er samlet i ét, så bliver din hverdag også det lettere, hvorfor denne form for cover er meget populær.

Ramme cover til din mobil fra Sony

Det er ikke alle, der synes at et cover klæder deres mobil. Mange har brugt mange penge på et bestemt design og synes derfor, at det er ærgerligt at gemme det væk bag et cover. Dog er det endnu mere ærgerligt at ødelægge ens mobil, hvis man er så uheldig at tabe den.

Der findes derfor også de helt diskrete former for covers, hvor det stort set kun er en form for ramme, som man sætter på. Den beskytter langt bedre end hvis man slet ikke har et cover på, og kan derfor gøre en stor forskel. Dog beskytter det ikke nær så godt som de andre varianter, der findes.

Vandtæt cover til din telefon fra Sony

Hvis man er på stranden, ved poolen eller har et arbejde, hvor man kan risikere at ens mobiltelefon bliver våd, så er et vandtæt cover den optimale løsning. Alt efter hvilken model du finder, så kan det enten være helt vandtæt eller beskytte mod regn, støv og lignende.

Nogle modeller kan bruges under vand og er vandtætte ned til et par meter. Dermed kan du også bruge kameraet under vand og tage nogle lækre billeder. Touch delen fungerer nemlig også med coveret på, hvilket er både smart og praktisk.

Covers med stativ

Hvis du er en af mange, som også bruger deres mobil til at se forskellige serier og lignende på, så ved du også, at det kan være træls at holde den i hånden imens. Derfor kan det være en fordel at bruge et cover, hvor du kan bruge det som stativ til din mobil.

Oftest er det bare den ene klap, som drejes eller vendes og mobilen læner derefter op ad den og du kan læne dig tilbage og smække benene op. Det er også meget praktisk, hvis man f.eks. har børn, der skal låne mobilen og se noget tegnefilm. Dermed skal de ikke sidde og holde den, men i stedet bare se og lytte.

Cover med ekstra godt greb

De fleste smartphones i dag er meget store. Skærmene er store så man både kan se film på telefonen og tage gode billeder. På den måde er det rigtig praktisk, men for mange kan de være lidt for store at holde om og man kan derfor risikere at tabe den.

Det er derfor blevet rigtig populært at bruge et cover, hvor der sidder en ring eller et ekstra godt greb bagpå. Her kan du let stikke fingeren ind i ringen og dermed har du et meget bedre greb om din mobil, mens du bruger den. Det er især smart, hvis du tager mange billeder og videoer.

Pas ekstra godt på din skærm på din Sony mobil

Det er ofte skærmen på mobilen, der går i stykker som det første. Det er nok også den del, hvor det er mest generende, når den knuses. Nogle covers kan afhjælpe dette problem, men hvis du gerne vil være endnu mere sikker på, at din skærm skal forblive intakt, så er et panserglas løsningen.

Det er let at montere og når det først sidder på skærmen, så kan det være med til at forhindre eventuelle skader. Mobilen bliver endnu bedre beskyttet, når man både bruger panserglas og et cover på samme tid, da den så er beskyttet for og bag på samme tid.

Hvad er beskyttelsesglas?

Panserglas er et en gennemsigtig plade, der er lavet i et hårdt plastmateriale, som man klæber på skærmen. Det beskytter mod slag og lignende og kan derfor forhindre skader og ødelagte skærme. Det er let at montere og sætte på skærmen. Det første du skal gøre, det er at finde det panserglas, der passer til din mobil.

De er nemlig fremstillet så de passer til hver model, og derfor er det vigtigt at finde den rigtige model. Derefter afsprittes skærmen grundigt, tørres og du kan derefter klæbe panserglasset på uden problemer. Her kan det sidde lige så længe som du ønsker.

Skift panserglas frem for skærm

Hvis der kommer ridser i panserglasset (og ikke i skærmen), så er det også let at skifte det ud. Skærmen på din smartphone tager naturligvis ikke skade af panserglasset og du kan derfor roligt klæbe et nyt på. når panserglasset tages af, så kan det splintres, men skærmen tager som sagt ikke skade.

Det er en nem og meget billig løsning, når du ønsker at beskytte din skærm. Frem for at betale flere 1000 kroner for at få skiftet skærm, så skifter du i stedet bare panserglasset, der kun koster en brøkdel. Panserglas findes til langt de fleste mobiltelefoner og de er så populære, fordi de beskytter så godt.

God kundeservice og hurtig levering hos FoneCase

Du kan trygt handle dit næste cover her hos os ved Fonecase. Vi har mange års erfaring med elektronik og vi kan derfor altid hjælpe, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål. Vi yder altid vores bedste, for at give vores kunder den absolut bedste service.

Vi har en hurtig levering, da vi ved at man som kunde ønsker at modtage varen så hurtigt som overhovedet muligt. Vi sætter en stor dyd i at have et stort udvalg til alle smartphones, så du kun behøver at handle covers til dig, dine venner og familie ét sted.