Apple iPhone cover og iPad cover

Et Apple cover er et must-have når det kommer til at beskytte de dyrebare enheder fra det populære brand. Apple er i dag en af verdens største producenter af IT-hardware samt software. De fleste kender i dag deres produkter så som Macbook, iPhone, iPad og Apple Watch. Apple har slået sig fast på markedet som særligt innovative, når det kommer til udviklingen af nye software løsninger og ikke mindst design.
De har af flere forskellige omgange revolutioneret markedet med deres IT-produkter. Som da de lancerede den smarte iPod i 2001, eller da de væltede alle bag over i 2007, da de fremviste den første iPhone. De har ikke tabt pusten siden deres spæde start i 1970’erne, og de vil med sikkerhed blive ved med at overraske og imponere med nye og spændende produkter i fremtiden.

Find et iPhone cover der passer dig

Vi har nedenfor gjort det let for dig, at finde din iPhone og iPad model, så du kan finde et cover eller andet udstyr, der passer til lige netop din stil og din personlighed.

Apple cover

Et Apple cover er et must-have når det kommer til at beskytte de dyrebare enheder fra det populære brand. Apple er i dag en af verdens største producenter af IT-hardware samt software. De fleste kender i dag deres produkter så som Macbook og iPhone eller Apple iPad og Apple Watch. Apple har slået sig fast på markedet som særligt innovative, når det kommer til udviklingen af nye software løsninger og ikke mindst design.

De har af flere omgange revolutioneret markedet med deres IT-produkter. Som da de lancerede den smarte iPod i 2001, eller da de væltede alle bag over i 2007, da de fremviste den første iPhone. De har ikke tabt pusten siden deres spæde start i 1970’erne, og de vil med sikkerhed blive ved med at overraske og imponere med nye og spændende produkter i fremtiden.

Apple grundlægges

Selskabets historie starter i 1976 i Silicon Valley, hvor Steve Jobs grundlægger Apple. Siden da har de igen og igen overrasket med deres innovative produkter og smarte designs. Før Steve Jobs grundlagde firmaet arbejdede han for spilvirksomheden Atari. Hans medgrundlægger var Steve Wozniak. Steve Jobs og Steve Wozniak ønskede at skabe en konkurrencedygtig og meget bedre computer, der ville slå de daværende mestrer fra IBM af banen.

Selskabet har efterhånden fået en nærmest legendarisk og sagnomspunden historie med ledelsesmæssige intriger og kontroversielle teknologier. Faktisk har firmaet og grundlæggeren Steve Jobs været så interessante, at man flere gange har filmatiseret grundlæggelsen af selskabet og historien om den karismatiske Steve Jobs.

Apple i dag

Historien om Steve Jobs ender i 2011, da han dør efter længere tids sygdom. Steve Jobs nåede at lancere både iPod, iPhone og iPad. Alle tre produkter har været med til at revolutionere markedet for smartphones og II-produkter generelt. I dag er iPhonen Apples største spiller og deres største indkomstkilde. Apple har siden Steve Jobs død lanceret produkter som Apple Watch og de populære AirPods.

I dag er selskabet stadig beliggende i det amerikanske it-centrum Sillicon Valley, Californien. Efter Steve Jobs død i 2011 tog Tim Cook over og er nuværende CEO hos Apple. Han har været ansat ved selskabet siden 1998.

Apple iPhone – find dit iPhone cover her

iPhonen er i dag et af Apples mest populære produkter. De har lanceret en række nye modeller siden den første udkom i 2007, og der er virkelig sket noget, både når det kommer til funktion og design. iPhone adskiller sig fra mange andre smartphones ved at bruge det unikke iOS-styresystem. Med styresystemet får du en intuitiv brugerflade og smarte funktioner, der alt i alt skaber en meget brugervenlig oplevelse

iPhone har i mange år også været kendte for deres kameraer, der er nogle af de bedste på markedet. Kameraets kvalitet og mange funktioner og indstillinger gør, at du altid kan tage et skarpt og godt billede. Du behøver hverken et digital kamera eller et tungt spejlreflekskamera. Med en iPhone har du det hele lige ved hånden. Størrelsen gør, at du altid kan have den med dig, når du er på farten.

Apple iPad – find dit iPad cover her

Med iPad skabte Apple en større udgave af den populære iPhone, der i højere grad kunne erstatte en bærbar computer. Med en iPad i hånden har du stor fleksibilitet i forhold til brug. Den større skærm gør, at du kan bruge den til arbejde, spil og andet. Mange bruger en Apple iPad til arbejde, når de pendler, eller er på farten. Størrelsen og dens fleksible funktioner gør den ideel til arbejde på vejen. En iPad fra Apple er således det perfekte produkt, når en MacBook bliver for stor og en iPhone for lille.

I dag findes der mange slags tablets på markedet, men den populære iPad fra Apple ligger stadig på førstepladsen. Det skyldes særligt det stilfulde design, som Apple er kendte for og den enkle brugerflade, der skaber et produkt, der er intuitivt at bruge for både børn og voksne. Apple har skabt en række iPad modeller, og du vil kunne finde en model, der passer lige netop dine behov og pengepung.

Design og funktion

Apple har siden deres start været kendt for deres innovative design og revolutionerende styresystem. Når du køber et Apple produkt, får du ikke bare et flot og lækkert produkt, men også et produkt hvor design og funktion er tænkt sammen. De har ikke bare skabt produkter og opbygget et brand, men etableret et helt univers med en yderst loyal kundegruppe der sværger til deres produkter. Med et Apple produkt kan du samle alle dine aktiviteter under ét Apple-id og tilgå både musik, film og apps fra flere forskellige devices.

Du vil sjældent gå tilbage til en smartphone med et Android styresystem, når du først har fået et Apple produkt med det smarte iOS system i hænderne. Apple gør ikke noget halvt, og de er derfor kendte for at tænke software og hardware sammen i deres udvikling af nye produkter. Deres designteams arbejder sammen på kryds og tværs for at sikre, at alle funktioner er i symbiose med hinanden. På den måde vil et bestemt design ikke gå ind og ødelægge en bestemt funktion. Med et Apple produkt i lommen eller på skrivebordet er du sikret kvalitet, funktionalitet og ikke mindst smukt og innovativt design.

Et Apple cover til dine produkter

Vi kender det alle sammen. Lige pludselig smutter den nye og fine iPhone ud af hånden og lander med skærmen ned mod jorden. Det kan man ikke forvente, at nogen smartphone skærm kan overleve, og det er altså bare surt at få ødelagt sit splinternye indkøb, som man er så glad for. Når du nu har brugt tid på at researche dit nye Apple produkt. Og brugt en vis mængde penge på at erhverve dig det. Så giver det rigtig god mening lige at bruge lidt mere tid og penge på at beskytte dit nye køb.

Hos FoneCase kan du finde Apple covers og beskyttelsesglas til alle Apple produkter – deriblandt iPad og iPhone. Vi anbefaler, at du køber et Apple cover, der beskytter både bagside, kanter og skærm. Om du har købt en iPhone eller iPad, så kan et Apple cover være med til at beskytte den, så du kan nyde det gode produkt i mange år.

Husk et Apple cover til din iPhone eller iPad

Et Apple cover til din iPhone kan beskytte din smartphone fra ridser og stød, men det kan også give dit Apple produkt et unikt look, der fortæller, hvem du er. Det samme gælder når du køber et cover til din iPad. I dag finder du covers i alle slags materialer, udformninger og med mange forskellige designs. Hos FoneCase har vi et komplet sortiment, når det kommer til Apple covers til din iPhone eller iPad.

Få et iPhone cover der matcher dig

Med et Apple cover til din iPhone kan du style din nye smartphone, så den passer til lige netop dig og din stil. Skal det være enkelt og minimalistisk? Eller måske skal der være fuld knald på med farver og effekter? Det kan også være, at du har en yndlings filmfigur, du gerne vil flashe på din iPhone. Uanset hvad din stil er, så har vi et cover til dig. Bliver du træt af dit Apple cover, kan du altid udskifte det og få et nyt design. På den måde bliver du aldrig træt af din smartphones udseende.

Designet siger det hele

Når det kommer til design og materiale af covers, har du i dag et virkelig bredt udvalg. Covers til Apple produkter er blevet en industri i sig selv, og vi tør næsten godt love dig, at du med garanti kan finde et, der passer til lige netop dig og dine behov. Det er vigtigt både at tænke på designet, materialet og anvendelsen, når du skal finde det rette Apple cover.

Du kan vælge et cover fra Apple, som helt sikkert vil fuldende dit Apple produkt. Men du kan også vælge et cover fra et andet brand. Her kan du vælge, om designet skal være farverigt, monokromt, abstrakt eller måske have et specifikt motiv. Med et specielt design kan du gøre dit Apple produkt unikt, så det passer til dig og din stil.

Materialet er vigtigt

Materialet har også stor betydning, da det både påvirker hvor stor beskyttelse, du får, og det påvirker også det komplette look. Apples egne covers er ofte i silikone, som er et materiale, der er fleksibelt og blødt. Materialet gør, at du let kan tage dit cover af og på, samtidig med at du har en god beskyttelse af både kanter og bagside. Derudover vil et silikonecover føles lækkert og blødt i hånden.

Udover den fleksible silikone kan du også få covers i ægte læder, kunstlæder og plastik. De forskellige materialer har forskellige egenskaber, men de vil alle kunne beskytte din iPhone eller iPad fra Apple. Når du vælger et cover er det vigtigt, at du både tænker på udseende og funktionalitet af materialet.

Hvilken type er du?

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du tænker på, hvordan du bruger din iPhone. Er du håndværker, skal du måske have et mere robust cover. Er du et outdoor menneske, kan et smart vandtætcover være sagen. Skal coveret bevare Apples smukke og stilfulde design, kan det være, du skal have et simpelt og gennemsigtigt silikonecover.

Med et cover kan du skifte looket på din iPhone eller iPad. Du begynder måske med et farverigt plastikcover, men finder senere ud af, at et smart flipcover i kunstlæder faktisk mere er dig. Det smarte med et Apple cover er, at du altid kan skifte det og skabe et nyt og friskt look.

Apple Cover fra FoneCase

Ved FoneCase har vi et bredt udvalg indenfor covers til Apple produkter. Mangler du beskyttelsesglas til din nye iPhone? Eller skal din Apple iPad have et smart flipcover, så du kan stille den i den perfekte vinkel? Uanset hvad kan du finde det helt rette produkt lige her hos os. Vi har er bredt udvalg, og tilbyder professionel rådgivning. Vores kundeservice vil altid stå klar til at hjælpe dig.

Med et Apple cover fra FoneCase får du en komplet købsoplevelse. Du kan let surfe rundt i vores brede udvalg, og finde præcis det cover du leder efter. Skulle du have problemer med at finde det rette cover, eller har du andre spørgsmål om dit køb, står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Find det rette Apple cover lige her

Surf gennem de mange forskellige typer, designs og brands for et overblik over hele vores udvalg. Eller brug vores smarte filtre for at finde lige præcis det Apple cover du leder efter. Med vores filtre kan du blandt andet sortere efter materiale, farve og brand. Du kan finde covers fra Apple selv men også fra mange andre brands, der producerer covers i mange forskellige designs og materialer.

Du kan finde det helt rigtige Apple cover lige her hos os. Vi har covers, der passer til enhver stil, hvad enten du er til et minimalistisk design, farvestrålende effekter eller et praktisk cover, der kan stå i mod det meste.

Bredt sortiment af iPhone og iPad covers

Du vil helt sikkert kunne finde det helt rette cover hos os. Vi har et stort udvalg af covers til både iPhone og iPad fra Apple. Vi har covers, der beskytter bagsiden af din smartphone samt de udsatte kanter. Derudover har vi også beskyttelsesglas, der forhindrer din skærm i at flække og få ridser.

Du kan også finde flipcovers, der giver en komplet beskyttelse af både bagside, kanter og skærm. Vi gør en dyd ud af at være leveringsdygtige i stort set alle typer covers og i mange forskellige udformninger. På den måde finder du altid et stort udvalg af covers, uanset hvad dit behov er.