Motorola covers

Motorola er et mærke der efterhånden har mange år på bagen. De har stor erfaring og har lavet mobiltelefoner i mange år. De skaber smartphones som langt de fleste har råd til og derfor er de også så populære. Der findes rigtig mange forskellige modeller på markedet.

Efterspørgslen på et Motorola cover der passer til de mange forskellige varianter, er derfor også stor. Derfor er vores udvalg af covers til dette mærke også rigtig stort. Vi ved hvor stor betydning det har, når man bruger det helt rette cover, da det sikre en smartphone uden skader.

Smartphones

Back cover til Motorola

Langt de fleste har et cover på deres telefon. Selvom, at nogle af modellerne fra Motorola er til at betale sig fra, så er der ikke noget ved at have en telefon, hvor skærm eller bagside er helt smadret. Derfor er det populært at bruge et Motorola cover.

Når man skal udvælge sig et cover til sin mobil, så er det vigtigt at man vælger et der passer fuldstændig til den model, som man har. Selvom, mange af dem til forveksling kan ligne hinanden, så er der alligevel forskel. Et Motorola cover skal passe fuldstændig for at beskytte på den allerbedste måde.

Beskyt din mobil med et Motorola cover

De mest populære Motorola cover er de såkaldte back covers. Detsidder på bagsiden af telefonen og beskytter derfor især bagsiden. Det beskytter dog også siden, hvilket er rigtig godt. Når man taber sin mobil, så lander de ofte på siden, og dermed kan et back cover også være med til at forhindre for store skader i sådanne tilfælde.

Alt efter hvilket Motorola cover, som du vælger, så er der også nogle back covers, der ”går en smule ud over skærmen”. Dermed er skærmen også en smule bedre beskyttet end hvis det ikke gør. Dog er det naturligvis endnu bedre, hvis skærmen bliver dækket helt af enten et Motorola cover eller et beskyttelsesglas.

Back covers i mange forskellige farver til Motorola

Hvis du vælger et back cover til din Motorola telefon, så har vi et meget stort udvalg, som du kan vælge imellem. Der er mange forskellige farver, designs og modeller. Der er derfor helt sikkert også et Motorola cover til dig. Du kan vælge mellem vilde farver, hvis du gerne vil have at din telefon skal skille sig lidt ud.

Der er også mere diskrete farver og materialer i f.eks. læder, hvis du er mere til det. Uanset om du er mand, kvinde eller barn, så har vi helt sikkert noget til dig og din telefon. For nogle er et cover udelukkende et spørgsmål om at passe på sin mobil og for andre er det noget, der kan sætte kulør på hverdagen.

Et back cover i forskellige materialer

Covers findes i mange forskellige materialer. Efterspørgslen på et Motorola cover i mangei forskellige udseender og materialer er stor og derfor har vi også mange forskellige varianter. Der er især to typer af materialer, der er meget populære, når vi taler om back covers.

Det er covers i silikone og hård plast – også kaldet hard case. Her er der naturligvis også stor variation, for der er nogle silikone covers der er mere hårde eller bløde og ligeledes gør det sig gældende for dem i hård plast.

Back cover i silikone

Et silikone Motorola cover har mange fordele. Det er nemlig en smule elastisk og kan give sig. Det betyder blandt andet, at det er rigtig let at få på mobilen. Hvor de covers i hård plast kan være en smule sværere at få på, så er det meget let at montere et i silikone.

Det gør dog også, at det kan falde af, hvis det er blevet lidt for stort. Derfor skal du holde øje med at det passer i størrelsen, især hvis det har ligget varmt over en meget lang periode. Der er dog også en anden fordel ved et silikone Motorola cover og det er, at det holder rigtig godt.

Undgå store skader

Hvis man er så uheldig at tabe sin telefon, så kan det bløde silikone være med til at afbløde faldet og dermed kan man forhåbentlig undgå store skaber. Med et cover i silikone, så er du ret godt sikret mod en smadret telefon. Dog er der jo stadig ikke nogen direkte beskyttelse på skærmen, hvilket man kan mangle.

Hvis man synes at det er vigtigt med ekstra beskyttelse på skærmen, så kan man naturligvis også få det i form af enten et flip cover eller panserglas. På den måde er du endnu mere sikker at din smartphone ikke bliver beskadiget.

Hard case back cover til Motorola

Det andet populære materiale til covers er en hard case. Som navnet fortæller, så er det en hård kasse, som er cover. Det dækker også bagsiden på mobilen og beskytter derfor både bagside og siderne på telefonen. Det yder derfor en god beskyttelse mode uheldige skader.

En hard case kan være en smule bøvlet at få på telefonen, men når den først sidder, så behøver man ikke bekymre sig om, hvorvidt den falder af eller ej. Det er ofte en lidt tynd skal, så den gør ikke nødvendigvis telefonen så meget større, som dem i silikone godt kan.

En hard case i mange forskellige farver

Vores hard cases fås I mange forskellige farver. Der er både de vilde farver, hvis man gerne vil have ens mobil til at skille sig lidt ud. Det kan også være at man gerne vil have at ensMotorola  cover skal matche ens outfit. Derfor kan man også sagtens købe flere i forskellige farver og nuancer og dermed skifte dem ud.

Med de forskellige covers kan du også skifte udseende på din telefon og på den måde bliver du ikke træt af din mobil. Det er altså langt billigere at skifte Motorola cover end telefon, når lysten til noget nyt kommer snigende. Og udseendet kan fuldstændig forandre sig, hvilket er både smart og praktisk.

Flip cover til din Motorola

Et Motorola  cover der beskytter mobilen allerbedst, er et flip cover. Det er et cover, hvor mobilen sættes fast på den ene del af coveret. Herefter kan man sætte flappen fast over skærmen og dermed er den beskyttet. Flappen åbnes lidt ligesom en bog og telefonen er så indeni.

Ofte er flappen sat fast med en magnet eller en lille rem. Den ryger ingen steder, hvis man ikke vil have det. Det er både et smart og praktisk cover til mænd, kvinder og børn, da det beskytter så godt. Det er især ofte skærmen der er udsat, når man er uheldig med sin mobil. Her er den dækket, hvilket er virkelig smart.

Mange flotte designs

Men bare fordi, at det er praktisk, så betyder det ikke, at et flip cover ikke også er flot. For der findes virkelig mange forskellige former for flip covers, så der er noget for enhver smag. De findes i forskellige farver og designs, så der er noget for enhver.

Her er det også oplagt at skifte cover ofte, da det virkelig kommer til at føles som om man får en ny mobil i hånden hver gang. Det kan også være at man har valgt en farve, som passer bedre til nogen anledninger end andre og derfor har man lyst til at skifte.

Integreret kortholder i dit Motorola cover

Udover at et flip cover beskytter mobilen rigtig godt, så har mange covers også den ekstra feature at der er en integreret kortholder. Det er rigtig smart, da man oftere har sin mobil ved hånden end en pung eller taske. Når man kan sætte sine kort i sit cover, så husker man det altid.

Det er også smart at man kan sætte sit kørekort og andre betalingskort i coveret. Så husker man det altid og man har det lige ved hånden. Som barn kan man også bruge det, da man kan putte en seddel eller lidt mønter i kortholderen og dermed har man også altid til bussen eller lignende.

Vandtæt Motorola cover

Det er ikke kun stød eller det at blive tabt på gulvet, der kan skade din telefon. Også vand er en stor synder, det kan både være regn eller lignende. Der findes også et Motorola cover der kan beskytte din mobil mod vand. Det kan være, at du skal ligge ved poolen eller skal til stranden, så kan et vandtæt cover være løsningen.

Nogle vandtætte covers kan rent faktisk tages med helt under vand. Dermed kan du tage billeder og bruge din mobil under vand. Det er rigtig sjovt at prøve og det kan give et helt andet indblik i hvad der foregår under havets overflade.

Fordele ved at bruge et Motorola cover

Der er mange fordele ved at bruge et cover til sin mobil. Langt de fleste mærker og modeller har den dag i dag virkelig store skærme. Det betyder også, at de er ret udsatte, når det kommer til skader. Det er både træls og dyrt at smadre sin skærm eller bagside på mobilen.

Det kan et cover afhjælpe.  Alt efter hvilket cover du vælger, så kan det hjælpe i større eller mindre grad. Et hvilket som helst cover er hvert fald bedre end intet. Derfor er der mange fordele ved at vælge at bruge et cover til sin mobil.

Giver et bedre greb

Idet der findes så mange forskellige typer af covers, farver og designs, så kan man helt sikkert finde et, der falder i ens smag. Er man til farver, så vælger man det og er man til det mere diskrete look, så tager man måske et gennemsigtigt.

Dermed kan man næsten ikke engang se, at der er et Motorola cover på telefonen. Udover at det beskytter, hvis du taber den, så giver langt de fleste covers også et bedre greb og telefonen. Mange smartphones er meget glatte, hvilket kan lede til uheld. Et cover der ikke glider, kan derfor hjælpe meget.

Panserglas til din Motorola

Selvom at vi primært sælger mobil covers, så er et panserglas næsten uundværligt. Det beskytter nemlig den udsatte skærm. De fleste covers dækker ikke skærmen og derfor er der brug for ekstra beskyttelse. Den beskyttelse kan et panserglas give.

Det er et tyndt lag hård plast som klæbes på en meget ren skærm. Den kan let fjernes igen og den ødelægger naturligvis ikke skærmen. Ved uheld sker der ofte det, at panserglasset beskytter skærmen og der kommer kun en lille rids i panserglasset.

Ekstra beskyttelse til din skærm

Det kan dog nemt udskiftes og er meget billigere end at få repareret skærmen på mobilen. Der er derfor mange gode grunde til at bruge panserglas uanset hvilken telefon du har og uanset hvilket cover du bruger. For selvom du bruger et Motorola cover, så er det godt at beskytte skærmen ekstra.

Bruger du f.eks. et back cover så kan det være en god idé at bruge panserglas foran. Dermed er du ret godt beskyttet og kan dermed forhindre skader både for og bag. Man kan naturligvis sagtens bruge touch funktionen og se igennem panserglasset, så der er ingen grund til bekymring.

God kundeservice

Vi har mange års erfaring og stræber altid efter at yde den bedste service. Man skal også forvente en god service, også selvom det ”kun” drejer sig om et nyt cover. Det får du her hos os. Vi står selv bag dette foretagne og vi er stolte af vores produkter.

Vi har nøje udvalgt samtlige covers som vi sælger, så du kan være sikker på at kvaliteten er i top. Vi bruger gode producenter og mærker, og derfor kan du også vide dig sikker på, at det cover eller panserglas, som du køber, er rigtig godt og holder til at beskytte din mobil.

Hurtig levering

Når du handler hos os, så sender vi altid din ordre afsted hurtigst muligt. Vi ved selv, at man sidder forventningsfuld og venter på at modtage sin pakke og derfor er en hurtig og effektiv levering også i højsædet hos os.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til nogle af vores produkter, et Motorola cover eller lignede, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi er meget lydhøre og gode til at guide og vejlede, hvis der er brug for det. Sagt med andre ord, så handler du sikkert, når du handler hos os.