Huawei P Smart Z/ Honor 9X/Y9 Prime 2019 2-i-1 flipcover af kunstlæder og pung med støttestativ og håndrem – Rød

167 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Et rødt, magnetisk og adskilleligt 2-i-1 mobilcover af kunstlæder og pung med støttestativ og håndrem til din Huawei Honor 9X/P Smart Z/Y9 Prime 2019 giver dig den perfekte kombination af god berøringsflade, beskyttelse og et stilrent design.

Mobilcoveret af kunstlæder er bygget til at holde og yde maksimal beskyttelse for din Huawei Honor 9X/P Smart Z/Y9 Prime 2019, der derfor kan se sig helt fri fra skrammer og med sit magnetiske lukkesystem er din telefon altid godt beskyttet.

Samtidig byder mobilcoveret på et stilrent design, der ikke bare ser rigtig godt ud, men som også er meget praktisk, da den kan bruges som pung. Indeni er der nemlig flere kortholdere, så du kan samle dine kort, ligesom der følger en lomme med, hvor man kan gemme sine kontanter. Det smarte mobilcover kan også bruges som et støttestativ, så du kan se diverse videoer uden at holde telefonen, og der følger også en håndrem med, så du altid kan have et sikkert greb i din telefon. Sidst men ikke mindst kan dit røde Huawei Honor 9X/P Smart Z/Y9 Prime 2019 mobilcover også skilles fra pungen, hvis man har lyst til det.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 0,108 kg
Størrelse 17,3 × 8,6 × 2,3 cm
Farve

Rød

Materiale

PU LÆDER, TPU PLASTIK

Textur

FONECASE

Produkttype

,

Model nummer

, ,

Varenummer (SKU): 103026104R Kategorier: , , ,
Leveringstid Leveringstid 1-3 dage
Returret 30 dage
Gratis fragt Ved køb over 299 kr.