Huawei Honor 20 Pro/Honor 20/Nova 5T flipcover af klassisk kunstlæder med pung, kortholdere og støttestativ – Rosaguld

127 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Et rosaguld mobilcover af klassisk kunstlæder med pung, kortholdere og støttestativ til din Huawei Honor 20 Pro/Honor 20/Nova 5T giver dig den perfekte kombination af god berøringsflade, beskyttelse og et stilrent design.

Mobilcoveret af klassisk kunstlæder er bygget til at holde og yde maksimal beskyttelse for din Huawei Honor 20 Pro/Honor 20/Nova 5T, der derfor kan se sig helt fri fra skrammer på, og med sit magnetiske lukkesystem er din telefon altid godt beskyttet.

Samtidig byder mobilcoveret på et stilrent design, der ikke bare er en fryd for øjnene, men som også er praktisk god, da den kan bruges som pung. Inde i mobilcoveret finder du en lomme til dine kontanter samt flere kortholder, hvilket sikrer dig, at du kan samle dine vigtigste kort sammen med din telefon. Dette rosaguld Huawei Honor 20 Pro/Honor 20/Nova 5T mobilcover af klassisk kunstlæder er samtidig designet så smart, at du kan bruge det som et støttestativ, når du gerne vil se videoer på din telefon, men begge dine hænder er optaget.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 0,065 kg
Størrelse 16,6 × 8,4 × 2 cm
Farve

ROSAGULD

Materiale

PU LÆDER, TPU PLASTIK

Textur

FONECASE

Produkttype

,

Model nummer

, ,

Varenummer (SKU): 103031104E Kategorier: , , ,
Leveringstid Leveringstid 1-3 dage
Returret 30 dage
Gratis fragt Ved køb over 299 kr.