iPad 2017/2018 (9.7”)/Air/Air 2 cover med automatisk wake/sleep-system – Eiffeltårnet og Hjerter

183 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Et cover af PU læder med print af Eiffeltårnet og hjerter samt kortholder, støttestativ og automatisk wake/sleep-system til din iPad 2017/2018 (9.7”)/Air/Air 2 giver dig den perfekte kombination af god berøringsflade, beskyttelse og et unikt design.

iPadcoveret af PU læder er bygget til at holde og yde maksimal beskyttelse for din iPad, der derfor kan se sig helt fri fra skrammer, ligesom den dobbeltsidet magnetiske strop sikrer, at din iPad altid godt beskyttet. Samtidig byder iPadcoveret på et unikt design der ikke bare ser fantastisk ud med sit print af Eiffeltårnet og hjerter, men som også er praktisk. Indeni finder du nemlig en kortholder, der kan holde på dine vigtigste kort.

Udover at holde på dine kort kan den også bruges som et støttestativ, som er nødvendig, hvis du elsker at se videoer uden at skulle holde din iPad, ligesom iPadcoveret kommer med et automatisk wake/sleep-system, som sikrer, at din iPad 2017/2018 (9.7”)/Air/Air 2 tænder og slukker af sig selv, når man åbner eller lukker for coveret.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 0,22 kg
Størrelse 24,5 × 17,5 × 1,3 cm
Farve

Blå, Lyserød

Materiale

PU LÆDER, TPU PLASTIK

Textur

FONECASE

Produkttype

,

Model nummer

, , , , , , , ,

Leveringstid Leveringstid 1-3 dage
Returret 30 dage
Gratis fragt Ved køb over 299 kr.