iPhone 6 Plus / 7 Plus / 8 Plus 2-i-1 mobilcover af læder med pung og håndrem – Rød

179 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Et rødt aftageligt 2-i-1 mobilcover af PU læder og pung med støttestativ og håndrem til din iPhone 6 Plus / 7 Plus/8 Plus giver dig den perfekte kombination af god berøringsflade, beskyttelse og et stilrent design.

Mobilcoveret af PU læder er bygget til at holde og yde maksimal beskyttelse for din iPhone 6 Plus / 7 Plus / 8 Plus, der derfor kan se sig helt fri fra skrammer og med sit magnetiske lukkesystem er din telefon altid godt beskyttet. Samtidig byder mobilcoveret på et lækkert, stilrent design, der ikke bare ser rigtig godt ud, men som også er meget praktisk, da den kan bruges som pung. Indeni er der nemlig flere kortholdere, så du kan samle dine kort, ligesom der følger en lomme med, hvor man kan gemme sine kontanter.

Det smarte mobilcover kan også bruges som et støttestativ, så du kan se diverse videoer uden at holde telefonen, og der følger også en håndrem med, så du altid kan have et sikkert greb i din telefon. Sidst men ikke mindst kan dit røde iPhone 6 Plus /  7 Plus / 8 Plus mobilcover også skilles fra pungen, hvis man har lyst til det.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 0,109 kg
Størrelse 17 × 8,5 × 2,2 cm
Farve

Rød

Produkttype

,

Model nummer

, ,

Varenummer (SKU): 101018107R Kategorier: , , , , ,
Leveringstid Leveringstid 1-3 dage
Returret 30 dage
Gratis fragt Ved køb over 299 kr.