iPhone 11 Pro Max bagcover med greb og print – Lyserødt og sort

119 kr

På lager

Bestil inden: og få sendt din vare idag.
Gratis fragt ved køb over 199 kr

Beskrivelse

Et lyserødt og sort mobilcover af TPU plastik giver dig den perfekte kombination af god berøringsflade, beskyttelse og et unikt design til din iPhone 11 Pro Max. Mobilcoveret er bygget til at holde og yde maksimal beskyttelse for din iPhone 11 Pro Max, der derfor kan se sig helt fri fra skrammer.

På bagcoveret er der desuden monteret en holder, som gør det nemt for dig at bruge telefonen med én hånd uden at frygte for at den ryger på gulvet, og kan desuden også bruges som et støttestativ, som din iPhone 11 Pro Max kan ligge op ad, hvis du skal se noget, men begge hænder er optaget. Samtidig byder mobilcoveret på et lækkert design, der er en fryd for øjet med sin skarpe kontrast af lyserøde og sorte farver, og som sikrer, at dit mobilcover vil være mere unikt end nogensinde før.

Mobilcoveret er utrolig nemt at tilføje og fjerne efter behag, men heldigvis er designet så fantastisk, at det er nemt for dig at sætte oplader eller høretelefoner i din iPhone 11 Pro max, uden at dit lyserøde og sorte mobilcover af plastik skal tages af.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 0,028 kg
Størrelse 16,5 × 8 × 8 cm
Farve

Lyserød, MARBLE, Sort

Materiale

TPU PLASTIK

Textur

MARBLE

Produkttype

,

Model nummer

,

Varenummer (SKU): 101027138M Kategorier: , ,
Leveringstid Leveringstid 1-2 dage
Returret 30 dage
Gratis fragt Ved køb over 199 kr.